Італійський дизайнер Каваллі домовився про продаж 60% свого модного дому - російській інвесткомпанії "ВТБ Капітал" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійський дизайнер Каваллі домовився про продаж 60% свого модного дому - російській інвесткомпанії "ВТБ Капітал"

Особисті фінанси
255
Італійський дизайнер Роберто Каваллі близький до продажу контрольної частки в модному будинку Roberto Cavalli, угода може бути закрита в середині жовтня, повідомляє з посиланням на джерела галузеве видання Women’s Wear Daily (WWD).
В угоді бере участь російська інвесткомпанія “ВТБ Капітал”. Вона в інтересах і за рахунок коштів міжнародних інвесторів здійснює покупку 60% модного будинку, повідомило джерело в групі ВТБ.
Р.Каваллі, за даними WWD, підписав лист про намір продати 60% в компанії за 500 млн євро. Таким чином весь лейбл в ході переговорів оцінений в 830 млн євро (при виручці за 2013 в 200 млн євро і EBITDA 22 млн євро). Якщо ці цифри підтвердяться, оцінка Roberto Cavalli буде порівнянна з ціною Gianni Versace SpA – цього року за 20% модного будинку Blackstone Group заплатила родині Версаче 210 млн євро.
Очікується, що операція буде закрита в середині жовтня. “ВТБ Капітал” діє в інтересах кіпрського фонду, повідомляє WWD.
Навесні цього року Р.Каваллі готовий був укласти угоду з інвестфондом Permira, однак тоді угода не відбулася. На початку серпня агентство Bloomberg повідомляло, що Permira знову включилася в гонку за цей актив.
Сам Р.Каваллі говорив у серпні про переговори з російськими інвесторами. Він зазначав, що сторони далекі від конкретних домовленостей. Серед інших претендентів на актив називалася компанія Investcorp.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас