За останню добу в Україні увійшли 4 батальйону тактичних груп з РФ, вони навіть не приховують свої шеврони - РНБО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За останню добу в Україні увійшли 4 батальйону тактичних груп з РФ, вони навіть не приховують свої шеврони - РНБО

Казна та Політика
10871
Російські війська щодня прибувають на територію України, рішення про переформатування антитерористичної операції буде прийнято найближчим часом, кажуть в Раді національної безпеки і оборони.
“В даний час на території України, за попередніми оцінками, знаходиться близько 10-15 тис. військ (РФ) разом з терористичними організаціями”, – сказав спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко в понеділок увечері в ефірі телеканалу ICTV.
При цьому він підкреслив: “Чотири батальйони тактичних груп – це саме та кількість, яка зайшла в останню добу”.
“Кожен день на нашу територію прибувають російські війська”, – констатував спікер РНБО, додавши, що в Луганську “вони навіть не приховують свої шеврони”.
Він також сказав, що загальна кількість російських військ, які знаходилися вздовж кордону з РФ і в Криму в ході перших двох етапів проведення АТО, складала 45 тис.
“Ми зараз розуміємо, яка ситуація. Приймається рішення щодо подальшого переформатування АТО. Деякі кажуть, що це не той формат, тому що це вже не терористи, але рішення про зміну цього формату ще не прийнято. І я думаю, що найближчим часом ми почуємо більш широкі рішення, у тому числі кадрові”, – підсумував О.Лисенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас