Український судноплавний оператор KDM Shipping йде до Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український судноплавний оператор KDM Shipping йде до Росії

Фондовий ринок
2116
Український судноплавний оператор KDM Shipping переорієнтував увесь свій флот в Азовське море для роботи в російських портах, тому що це вигідніше порівняно з українськими.
У своєму звіті на Варшавській фондовій біржі компанія зазначає, що вантажний сегмент дуже змінився з кінця 2013 року, і вести бізнес в українських річкових портах стає все складніше.
“Аналізуючи результати перших шести місяців, очевидно, що судна, які працюють в російських портах Азовського моря і російських річкових портах, дохідніші і мають менший ризик нестачі вантажів”, – сказано в звіті. Тому менеджмент компанії ухвалив рішення збільшити присутність в Росії, спрямувавши флот в Азовське море, і, де можливо, змінить прапор на російський.
Нагадаємо, що KDM Shipping (холдингова компанія ТОВ “Столична судноплавна компанія”) – це єдиний публічний судноплавний оператор в Україні. Компанія здійснює перевезення навалювальних вантажів судами типу “річка-море” в районах Чорного, Азовського і Середземного морів. Вантажний флот групи складається з десяти суховантажів.
Мажоритарним власником KDM Shipping є Костянтин Молодковець.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас