Під час саміту НАТО 4-5 вересня відбудеться засідання комісії "Україна-НАТО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час саміту НАТО 4-5 вересня відбудеться засідання комісії "Україна-НАТО"

Казна та Політика
488
Під час саміту відбудеться засідання комісії НАТО-Україна на високому рівні. Про це повідомив старший директор Ради національної безпеки США з європейських справ Чарльз Купчан, передають ЗМІ з посиланням на прес-службу Білого дому.
“Під час саміту відбудеться засідання комісії НАТО-Україна на високому рівні. Представником України буде Президент України Петро Порошенко”, – зазначив він.
Крім того, Ч.Купчан окреслив теми, які будуть обговорюватися в ході засідання.
“Обговорення стосуватиметься спектра способів, якими НАТО як колективно, так і індивідуально окремі держави-​​члени Альянсу можуть зміцнити українську безпеку. Ми торкнемося питань матеріальної підтримки, економіки, безпеки. Ми торкнемося питання модернізаційних проектів. Ми торкнемося питання проведення нових навчань, щоб забезпечити і зміцнити кіберзахист в Україні”, – сказав директор Ради національної безпеки США з європейських справ.
“Іншими словами, по суті намагаємося допомогти Україні в цей важкий момент в її прагненні повстати як стабільна демократія”, – додав він.
Також Ч.Купчан зазначив, що одним із завдань, яку має на меті поїздка президента США Б.Обами до Європи, під час якої він відвідає саміт НАТО в Уельсі, є відповідь на дії РФ щодо України шляхом надання політичної підтримки і допомоги Україні у забезпеченні безпеки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас