Міністр МВС різко розкритикував дії прокуратури - за закриття справи проти Добкіна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр МВС різко розкритикував дії прокуратури - за закриття справи проти Добкіна

Кримінал
822
Правоохоронна система в країні потребує радикальних, серйозних змін, в судах, СБУ, Прокуратурі, МВС – проблеми з ключовими функціями. Треба змінювати ситуацію, і відкладати не можна, навіть з огляду на війну, – в цьому впевнений міністр МВС Аваков. Про це він написав у Facebook, коментуючи закриття справи проти Михайла Добкіна.
“Слідчий прокуратури виніс рішення у справі про звинувачення проти Добкіна. Добкін не винен. Добкін? Не винен?!! Яке блискуче рішення слідчого!.. Чекаємо виправдання Кернеса. Для тих, хто вперто жене з пам’яті з’їзд сепаратистів у лютому в Харкові на чолі з оплотовцем Жиліним, Кернесом і Добкіним, для тих, хто призабув – кілька обраних твіт-одкровень Добкіна:
«Західним областям треба приєднається до Польщі, оскільки їх цінності не сумісні з рештою України.»
«Ідіотизм Євромайдана вже б’є через край. Домовлятися з ними марно. Треба приймати дуже жорсткі і радикальні заходи – їх потрібно фізично знищити»
«З такими психопатами соромно жити в одній країні. Треба скасовувати пакт Молотова-Ріббентропа!»
Я не знаю, хто приймав політичне рішення про виправдання Добкіна. Та й не знаю, чи брав – я, як і Ви вірю в непідкупність і об’єктивність слідчого прокуратури.. Але, час і обставини такого рішення – обрано в самий раз”.
Аваков нагадав, що справи чиновників першої категорії, до яких відносяться справи Добкіна і Кернеса, згідно закону, веде прокуратура, а не Головне слідче управління МВС.
“Правоохоронна система в країні потребує радикальних, серйозних змін. В судах, СБУ, Прокуратурі, МВС – проблеми з ключовими функціями. Треба змінювати ситуацію. І відкладати не можна, навіть з огляду на війну. Прийняв рішення свою частину – реформу МВС представити до 15 вересня і запропонувати прийняти в Кабміні і Парламенті до кінця жовтня. Проект практично готовий. Допрацьовуємо деталі”, – резюмував він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас