Порошенко відмінив візит до Туреччини і скликає екстрене засідання РНБО - Росія ввела свої війська в Україну (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко відмінив візит до Туреччини і скликає екстрене засідання РНБО - Росія ввела свої війська в Україну (ВІДЕО)

Казна та Політика
4798
Президент України Петро Порошенко скасував робочий візит до Туреччини і скликає екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО). Про це повідомляє прес-служба глави української держави в четвер, 28 серпня.
“Я прийняв рішення скасувати робочий візит до Турецької Республіки у зв’язку з різким загостренням ситуації в Донецькій області, зокрема в Амвросіївці і Старобешево, оскільки відбулося введення російських військ в Україну”, – заявив Порошенко.
Глава держави також повідомив, що сьогодні буде скликано засідання РНБО для розробки плану подальших дій. “Місце президента сьогодні в Києві”, – підкреслив Порошенко.
Президент також повідомив, що Україна буде терміново ініціювати скликання засідання Ради безпеки ООН. “Світ повинен дати оцінку різкого загострення ситуації в Україні”, – сказав Порошенко. За його словами, Україна звернеться до своїх європейських партнерів із закликом скликати надзвичайне засідання Ради Євросоюзу.
Президент також зазначив, що прийняв рішення скасувати візит до Туреччини, незважаючи на сім запланованих двосторонніх зустрічей.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас