Путін здійснив конституційний злочин. Ми переживаємо останню, саму ганебну сторінку нашої спільної історії, - російський політолог — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін здійснив конституційний злочин. Ми переживаємо останню, саму ганебну сторінку нашої спільної історії, - російський політолог

Світ
3316
Конституційним злочином назвав введення військ Росії до Україну відомий російський аналітик, публіцист і політолог Георгій Сатаров.
Про це Георгій Сатаров написав на своїй сторінці до Facebook.
“Путін ввів збройні сили Росії на територію іншої держави без санкції Ради Федерації. Це конституційний злочин, всього лише один з багатьох його злочинів. Це проблема звинувачення на майбутньому процесі. Це проблема Путіна. І мене не хвилює, чому він це зробив.
Мене турбує інше. Вбиті, поранені, зниклі без вісті наші хлопці, послані цією зграєю до України, абсолютно безправні. Абсолютно безправні їх родичі, що втратили синів, братів, чоловіків. Незабаром вони почнуть пред’являти судові позови до цієї влади, але будуть програвати, бо немає офіційно військових дій, як «немає» в Україні наших військових. Всі кривляння Путіна, Шойгу, Лаврова та інших, абсолютно бездарні і наскрізь шиті білими нитками, спрямовані тільки на одне – зробити безправними вбитих і покалічених хлопців. Звідси і повсюдні приклади убогого легендування їх присутності на території України в якості «добровольців» та інша інформаційна муть. Вся ця байда у них проканає (вибачте, читачі, не можу писати про цю банду нормальною мовою), поки вони при владі. Але все це в один момент завалиться, варто їм лише втратити її (владу – ред.). Вони це знають, і тому будуть чіплятися за свої крісла всіма способами. Страшно ще й те, що вони вже перейшли криваву межу. Ось що треба пам’ятати, думаючи про те, як вони будуть чіплятися.
Але судити їх все одно будуть. Судитимуть навіть пам’ять про них. Я не вірю в це. Я це знаю.
І ось ще що: ще одного смутного часу (як після Івана IV) Росія не витримає. Боюся, що ми переживаємо останню сторінку нашої спільної історії. Найганебнішу. І ганьба цей не стільки в Путіні, скільки в нас”, – зазначив російський аналітик.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас