Луценко очолив президентську партію "Солідарність" - і перейменував її в "Блок Петра Порошенко" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко очолив президентську партію "Солідарність" - і перейменував її в "Блок Петра Порошенко"

Особисті фінанси
820
Делегата позачергового з’їзду партії “Солідарність” Юрія Луценко обрали головою партії.
За це рішення проголосували всі присутні на момент голосування в залі – 122 делегата (всього вранці на з’їзді зареєструвалося 125 делегатів).
Нагадаємо, народний депутат Юрій Стець раніше склав із себе повноваження голови партії “Солідарність” і запропонував Юрія Луценка на посаду партійного лідера.
“У списку, з яким ми підемо на вибори, думаю, ви побачите 70-80% нових людей”, – зазначив Ю. Стець.
Також він подякував присутнім на з’їзді за підтримку під час власного головування. У свою чергу Юрій Луценко подякував за обрання і назвав це “своєрідним авансом”. Він додав, що розуміє відповідальність, яка відтепер покладена на нього.
Луценко підкреслив, що партія “Солідарність” є політичною силою президента і є партією, яка повинна допомогти Порошенку реалізувати його передвиборні обіцянки.
Також під час з’їзду партії “Солідарність” за пропозицією новообраного голови партії Юрія Луценко її перейменували в “Блок Петра Порошенка”. “Майдан усунув верхівку гангстерської піраміди, але на місцях ті ж особи, ті ж відкати і ватажки, та ж несправедливість. Парламент у нас старий, Азарова замінила коаліція дезертирів”, – відзначив Ю.Луценко
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас