Російський металургійний холдинг Evraz вирішив закрити завод в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський металургійний холдинг Evraz вирішив закрити завод в США

Фондовий ринок
580
Металургійний холдинг Evraz Plс прийняв рішення закрити виробництво на своєму сталеливарному заводі в американському Клеймонті (штат Делавер). Про це повідомив під час телефонної конференції в середу віце-президент Evraz з міжнародної діяльності Павло Татьянін. Причина закриття підприємства – надлишкова пропозиція з боку місцевих сталевиробників і європейський імпорт. Компанія вирішує, як використовувати землю та обладнання.
Як пояснив менеджер компанії, клеймонтський завод, що входить в дивізіон Evraz North America, не працює з листопада 2013 року. «Ми не плануємо продавати цей бізнес, тому що його неможливо за нормальні гроші продати і це непотрібні зусилля», – сказав він. Холдинг також не бачить сенсу у відновленні виробництва. «За нашими оцінками цей завод ніколи не зможе приносити нормальний очікуваний дохід і взагалі ніякий дохід, і ми прийняли рішення його зовсім закрити. Усі працівники звільнені», – заявив Татьянін.
Evraz North America об’єднує вісім сталеливарних заводів компанії Evraz в США, є лідером з виробництва рейок в Північній Америці, а також найбільшим виробником труб великого діаметру і провідним виробником листової сталі в регіоні. Щорічний обсяг виробництва становить понад 5 мільйонів тонн плоского, довгомірного і трубного прокату. У власності Evraz North America знаходяться також 18 переробних підприємств в Канаді і США.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас