Кабмін вирішив терміново передати бійцям АТО озброєння зі складів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін вирішив терміново передати бійцям АТО озброєння зі складів

Казна та Політика
1925
Уряд вирішив терміново забезпечити сили антитерористичної операції зброєю і військовою технікою.
Про це йдеться в постанові Кабміну № 376 від 26 серпня 2014 р.
Як повідомляється, “у зв’язку із затягуванням виконання численних доручень прем’єр-міністра України”, було скликано термінове засідання Кабінету міністрів України.
На ньому було прийнято рішення про передачу зброї і військової техніки зі складів Міністерства оборони України для потреб армії, Нацгвардії та збройних формувань, що беруть участь в АТО, протягом 48 годин з моменту заявки керівництва АТО.
Також було прийнято рішення про негайний ремонт та модернізацію без додаткових узгоджень і дозволів всієї військової техніки 3-4 категорії, що належить Міноборони і перебуває на виробничих потужностях Державного концерну “Укроборонпром”.
Кабмін прийняв також рішення про невідкладний викуп Міністерством оборони та Нацгвардією всієї військової техніки, виробленої ГК “Укроборонпром” і, що знаходиться на його складах, і негайне її постачання до зони бойових дій.
Крім того, прийнято рішення придбати нові бойові вертольоти для подальшого направлення в зону проведення антитерористичної операції.
Нагадаємо, раніше добровольчі батальйони неодноразово скаржилися, що їх не забезпечують озброєнням в достатній кількості.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас