Ще 1 російський туроператор збанкрутував - петербурзький "Атлас" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще 1 російський туроператор збанкрутував - петербурзький "Атлас"

Світ
586
Петербурзький туроператор “Атлас” призупиняє діяльність. Як заявили ИТАР-ТАСС в московському офісі компанії, офіційне повідомлення про призупинення діяльності з’явиться через пару годин на сайті туроператора.
“Півгодини тому ми стали банкрутами, путівки більше не продаються”, – повідомили “Інтерфаксу” в петербурзькому відділенні компанії в п’ятницю. У компанії додали, що туристи, що знаходяться за кордоном, спокійно продовжать свій відпочинок. “З тими, хто вже за кордоном, все буде в порядку. А ті, хто повинен був вилетіти на відпочинок завтра, вже не вилетять”, – сказав співрозмовник агентства.
Туристична компанія “Атлас”, заснована в 1991 році, в даний час є багатопрофільним туроператором Санкт-Петербурга, членом Російського союзу туріндустрії та Асоціації туристсько-екскурсійних підприємств Санкт-Петербурга, членом об’єднання туроператорів в сфері виїзного туризму (Турпомощь). ЗАТ “Атлас” включено до Єдиного федерального реєстру туроператорів, має договір страхування цивільної відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за договором про реалізацію туристського продукту від страхового товариства “Допомога”. Страхова сума – 49 мільйонів рублів.
20 серпня стало відомо, що петербурзьке турагентство “Этюд” припинило свою діяльність: офіс на Василівському острові закритий, телефони менеджерів не відповідають. 13 серпня зупинив свою діяльність петербурзький туроператор “Ветер странствий”, 15 серпня – турагентство “Формула хорошего отдыха”.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас