Вантаж "гумконвоя" з РФ призначений для бойовиків, а вантажівки будуть використані ними в якості тягачів і транспортерів - СБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вантаж "гумконвоя" з РФ призначений для бойовиків, а вантажівки будуть використані ними в якості тягачів і транспортерів - СБУ

Кримінал
6745
Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє, що гуманітарний вантаж, який вирушив з РФ в Україну, буде направлений бойовикам, а самі автомобілі будуть використані для перевезення озброєння для використання проти мирного населення.
“Ці вантажівки будуть використані для перевезення спорядження та озброєння. Терористам катастрофічно не вистачає після вдалих дій наших військових, в першу чергу, транспортної інфраструктури. Для цього ці тягачі і планується використовувати”, – сказав він на брифінгу в п’ятницю в Києві.
В.Наливайченко також зазначив, що машини заповнені не більше ніж на третину, а гречка та інші крупи підуть бойовикам. “Ми дамо інформацію Червоному Хресту, яким бойовикам насправді і для чого крупа, вода направлені. Ми говоримо, що угруповання терористів Козіціна, Безлер та інших чекають ці вантажі, щоб засипати цю крупу та інші продукти у свої підвали і склади”, – повідомив він.
Разом з тим В.Наливайченко наголосив: у вантажівках, що перетнули кордон України, зброї немає, в чому змогли переконатися представники компетентних органів України.
Він також зазначив, що, згідно з інформацією української сторони, замовником військових тягачів є самопроголошена Луганська народна республіка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас