"АвтоКрАЗ" подготовит к отгрузке в Египет первую партию вездеходов КрАЗ-6322 - в рамках нового контракта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" подготовит к отгрузке в Египет первую партию вездеходов КрАЗ-6322 - в рамках нового контракта

Технології&Авто
1247
ПАТ “АвтоКрАЗ” (Кременчук Полтавської обл.), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів, після стандартної процедури інспекторської перевірки замовником підготує до відвантаження першу партію автомобілів в рамках нового контракту з міністерством оборони Арабської Республіки Єгипет.
Як повідомляється в прес-релізі підприємства в четвер, представники замовника інспектували бортові всюдиходи КрАЗ-6322 (6х6), підтвердивши відповідність виготовленої партії вимогам контракту. Успішне завершення інспекції дозволяє “АвтоКрАЗу” почати підготовку партії автотехніки до відвантаження.
Як уточнила агентству “Інтерфакс-Україна” прес-секретар “АвтоКрАЗу” Діна Стеганцева, новий контракт з міноборони Єгипту укладений в першому півріччі поточного року, його вартість, строки поставки і кількість автомобілів не розголошується.
За її словами, у складі першої партії – кілька десятків бортових всюдиходів.
Як повідомлялося, в 2013 році на адресу Міноборони Єгипту “АвтоКрАЗ” за різними контрактами поставив близько 500 автомобілів КрАЗ спеціального призначення різних моделей, в поточному році автомобілі також поставлялися в рамках пролонгованих контрактів.
“АвтоКрАЗ” випускає 33 базові моделі, більше 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки КрАЗ для роботи у всіх галузях економіки і Збройних силах України. Автомобілі холдингу також експлуатуються більш ніж в 60 країнах світу. Близько 80% виробленої продукції експортується.
У січні-липні 2014 року завод випустив 610 автомобілів, що на 44,2% перевищило показник за аналогічний період 2013 року.
“АвтоКрАЗ” входить до складу фінансово-промислової групи “Фінанси та Кредит”, підконтрольної українському бізнесменові Костянтину Жеваго.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас