Swiss відмовиться від прямих рейсів Київ-Цюріх з 1 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Swiss відмовиться від прямих рейсів Київ-Цюріх з 1 жовтня

Світ
737
Авіакомпанія Swiss International Air Lines з 1 жовтня 2014 року припинить прямі рейси між Києвом і Цюріхом, говориться в оприлюдненому в четвер прес-релізі компанії.
Рішення обумовлено економічними причинами, оскільки динаміка попиту на маршруті не виправдала очікування швейцарського авіаперевізника.
“Маршрут Цюрих-Київ не виправдав наші очікування. Ситуація в Україні також зіграла свою роль”, – заявила представник компанії Зоньяна Птассек.
Swiss почала виконувати польоти в Україну восени 2013 року: перший рейс відбувся 27 жовтня, однак через українську кризу від планів подальшого розвитку довелося відмовитися, пише швейцарська газета Blick.
Рейс виконувався раз на добу на літаку Airbus 320 на 152 пасажирських місця.
Всі пасажири, плани яких постраждали через рішення Swiss, зможуть безкоштовно анулювати квитки або перебронювати їх на рейси авіаперевізників-партнерів.
Німецька Lufthansa – материнська компанія групи, до якої входить Swiss, – літає в Україну кілька разів на добу з Мюнхена і Франкфурта. Austrian Airlines, що також входить в цю групу, продовжує виконувати рейси Відень-Київ.
За словами З.Птассек, Swiss Air поки не має наміру припиняти сполучення з Тель-Авівом, незважаючи на погрози ХАМАС.
Як повідомлялося раніше, в середу військове крило палестинського руху ХАМАС закликало авіакомпанії з ранку четверга уникати посадок в аеропорту Бен-Гуріон в Тель-Авіві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас