Донецьку та Луганську загрожує екологічна катастрофа, промисловий потенціал Донбасу руйнується - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецьку та Луганську загрожує екологічна катастрофа, промисловий потенціал Донбасу руйнується - Порошенко

Казна та Політика
2292
На взяті в облогу українською армією міста насувається екологічна катастрофа. Про це сьогодні під час наради з силовиками заявив Президент Петро Порошенко, повідомили в прес-службі глави держави.
За словами Президента, на шахтах Донбасу вода піднімається на небезпечний рівень, при цьому терористи руйнують артилерійським вогнем трансформаторні підстанції, що підриває енергозабезпечення підприємств постійного циклу.
“Фактично руйнується промисловий потенціал Донбасу”, – сказав Порошенко, повідомивши, що зараз українські ремонтники часто під кулями відновлюють системи енергопостачання.
“Оскільки терористи в цих містах – люди тимчасові, вони не мають нічого, що б їх пов’язувало з цими містами, їм чим гірше – тим краще. Вони руйнують інфраструктуру, підривають підстанції, підривають мости, руйнують підприємства. Вина за це лежить виключно на бойовиках і їхніх зарубіжних покровителях”, – підкреслив Президент.
Глава держави запропонував обговорити тактику, яким чином зменшити шкоду і уникнути ризику для людей, руйнування промислового потенціалу Донбасу, щоб “потім мінімізувати роботи з відновлення нормального життя”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас