Перейти на Windows 9 можна буде вже у вересні - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перейти на Windows 9 можна буде вже у вересні - ЗМІ

Технології&Авто
2917
Нова версія Windows, яка ймовірно отримає назву Windows 9, стане доступною для встановлення на комп’ютери на початку осені. Ознайомчу версію новинки зможуть випробувати всі бажаючі.
Про те, що скачати Windows 9 безкоштовно можна буде вже наприкінці вересня, повідомляє відома своїми відмінними інформаторами в Microsoft журналістка сайту ZDNet Мері Джо Фолі. Очікується, що фінальна версія ОС стане доступна навесні 2015 року.
Багато особливостей нової операційної системи вже відомі – це, в першу чергу, повернення в десктопний інтерфейс меню “Пуск”. Правда, воно стане гібридним – наряду зі звичними користувачам Windows 7 і більш старих версій Windows ярликами там з’являться “живі” плитки, “які переїхали” з стартового екрану Windows 8.
Крім цього, розроблені для сенсорного інтерфейсу Modern UI додатки в Windows 9 можна буде запускати в стандартному віконному режимі. Можливо, в Windows 9 Microsoft також розпрощається з однією з головних “фішок” інтерфейсу “вісімки” – меню “чарівних кнопок” Charms, які з’являтимуться по свайп від правого краю екрану або при наведенні курсора у верхній лівий кут. Відповідні елементи розробникам тепер доведеться реалізовувати прямо в інтерфейсах власних додатків.
З чуток, Windows 9 також може отримати підтримку віртуальних робочих столів, як в OS X або багатьох версіях Linux. Ця функція дозволить просунутим користувачам більш ефективно організовувати вікна, розміщуючи їх на декількох віртуальних робочих столах.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас