У Парижі пограбовано кортеж саудівського принца — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Парижі пограбовано кортеж саудівського принца

Кримінал
1563
У столиці Франції невідомі здійснили збройний напад на кортеж саудівського принца. За повідомленням французького телеканалу BFM-TV, зловмисники викрали 250 тисяч євро готівкою, а також відібрали автомобіль. Про якого саме представника саудівської королівської родини йде мова, в поліції не уточнюють.
За інформацією телеканалу, інцидент стався на в’їзді в місто – на автомобіль, що належить посольству Саудівської Аравії, напали кілька людей, озброєних автоматами. Крім грошей в їх руки потрапили документи дипмісії та особисті речі принца. За даними поліції, зброя не застосовувалася, постраждалих немає. Нападникам вдалося втекти. Розпочато розслідування події.
Північна околиця Парижа, через яку пролягає магістраль, що веде до аеропортів Руассі-Шарль де Голль і Ле-Бурже, не в перший раз стає місцем гучного пограбування. Одним з найрезонансніших випадків став напад в лютому 2010 року на дочку тодішнього мера Києва Леоніда Черновецького Христину. Грабіжник, який напав на застряглий в пробці лімузин дівчини, вихопив у неї сумку, в якій знаходилися всі її коштовності загальною вартістю понад 4,5 мільйона євро.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас