У Криму обіцяють створити базу для підготовки цивільних льотчиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму обіцяють створити базу для підготовки цивільних льотчиків

Світ
238
Кримські аеродроми планується використовувати для підготовки курсантів льотних училищ. Про це повідомив в кулуарах Міжнародного авіатранспортного форуму 2014 замглави Росавіації Олег Сторчевий.
“Керівництво Ульянівського авіаційного училища спільно з Росавіацією виїжджали в Крим, оглядали аеродроми на предмет відкриття там філії Ульянівського училища, – розповів він. – Вибрали як можливий для використання для підготовки пілотів аеродром Заводське під Сімферополем”.
Сторчевой додав, що авіаційні фахівці з Криму вже введені в штат училища, а також проводиться перший набір курсантів. “Зараз ще йде підведення підсумків набору. Попередньо можна сказати, що більше 30 курсантів набрали”, – сказав він.
Поки база в Криму буде філією Ульянівського училища, а “надалі в залежності від розвитку інфраструктури подивимося – може і льотне училище відкриємо”, не виключив чиновник.
 
“В Ульянівську буде проводитися теоретична підготовка, а в наступному році буде розглянута можливість проведення навчальних польотів у Криму, – уточнив заступник голови Росавіації. – Ще один варіант – аеродром Євпаторії”.
“У Криму велика кількість аеродромів. На жаль, їх стан вимагає вкладення коштів, реконструкції. Зараз виділяються кошти під реконструкцію аеропорту Сімферополь, ведеться робота над аеропортом “Бельбек” у Севастополі, щоб він міг стати аеропортом спільного базування і приймав пасажирські рейси. Тобто вся інфраструктура Криму зрозуміла, працюємо над її удосконаленням”, – уклав Сторчевой.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас