Укртрансінспекція скасувала перевірки суб'єктів господарювання до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укртрансінспекція скасувала перевірки суб'єктів господарювання до кінця року

Казна та Політика
396
Укртрансінспекція скасувала перевірки суб’єктів господарювання до кінця року. Про це повідомили в прес-службі Мінінфраструктури.
Відповідно до Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2014 рік” перевірки підприємств, установ та організацій контролюючими органами скасовані. Такі перевірки до кінця року можуть здійснюватися виключно з дозволу Кабінету Міністрів України або за заявкою підприємства по його перевірці.
“Отже Укртрансінспекція скасувала перевірки: суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог законодавства, норм і стандартів у сфері залізничного транспорту; за місцезнаходженням суб’єктів господарювання у сфері автомобільного транспорту, здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання у сфері міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус) вимог законодавства, норм і стандартів”, – сказано в повідомленні.
“Крім того, скасовані перевірки дотримання ліцензіатами Ліцензійних умов у сфері автомобільного та залізничного транспорту”, – зазначили в прес-службі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас