ГПУ в серпні-вересні проведе консультації про повернення в Україну 164 млн євро заарештованих в Ліхтенштейні та Швейцарії коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ в серпні-вересні проведе консультації про повернення в Україну 164 млн євро заарештованих в Ліхтенштейні та Швейцарії коштів

Казна та Політика
181
Представники Генеральної прокуратури України в серпні-вересні проведуть зустрічі з правоохоронними органами Ліхтенштейну та Швейцарії з питань повернення коштів колишніх високопоставлених осіб України на загальну суму 164 млн євро. Про це в ході брифінгу заявив спікер ГПУ Юрій Бойченко.
“Уже в серпні, тобто в цьому місяці, в ГПУ пройдуть консультації з представниками компетентних органів Князівства Ліхтенштейн з приводу визначення способів повернення в нашу державу майже 27 мільйонів євро, заарештованих правоохоронцями князівства”, – розповів Бойченко.
За словами спікера ГПУ, вживаються заходи для організації в стислі терміни проведення аналогічних консультацій з компетентними органами республіки Кіпр, де заарештовано понад 5 млн євро.
“На початку вересня цього року заплановано візит делегації Генеральної прокуратури України до Швейцарської Конфедерації з метою обговорення подальших кроків з повернення в Україну заморожених 137 мільйонів євро, які належать колишнім українським високопоставленим особам”, – розповів Бойченко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас