Резонанс: на Київському бронетанковому заводі викрали танк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Резонанс: на Київському бронетанковому заводі викрали танк

Кримінал
2399
Прокуратура Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері під час перевірки на Державному підприємстві “Київський бронетанковий завод” встановила факт розкрадання одного танка і підготовку до продажу 7 танків Т-72. Про це в ході брифінгу заявив спікер ГПУ Юрій Бойченко.
“Прокуратурою Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері під час перевірки на Державному підприємстві “Київський бронетанкової завод” встановлено недостачу одного танка Т-72, який належав Міністерству оборони і знаходився на зберіганні”, – заявив Бойченко.
За словами представника ГПУ, збитки державі від крадіжки склали 200 тис. грн.
“Також посадові особи Київського бронетанкового заводу без відома Міністерства оборони здійснили ремонт і передпродажну підготовку ще 7 танків Т-72 загальною залишковою вартістю на 1,5 мільйонів гривень з метою їх подальшої реалізації на зовнішньому ринку”, – розповів Бойченко.
За словами представника ГПУ, відомості про зазначені правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 (замах на розкрадання майна), ч.4,5 ст. 191 ККУ (розтрата і привласнення майна, шляхом зловживання службовим становищем).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас