У столиці директор центру культури "погорів" на хабарі у 10 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці директор центру культури "погорів" на хабарі у 10 тис. грн

Кримінал
336
У Києві під час отримання хабара затриманий директор центру культури. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в м.Києві.
За словами правоохоронців, керівницю Центру культури і мистецтв однієї з районних у місті Києві РДА та її спільника, голову Спілки культурних діячів того ж району, працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю (УДСБЕЗ) столичної міліції затримали у службовому кабінеті під час отримання зловмисниками неправомірної вигоди.
“Діячі культури: директор, 48-річна місцева жителька, і її 44-річний подільник, за підписання договору оренди приміщення в “культурній” формі вимагали від представника однієї із страхових компаній хабар в сумі 60 тисяч гривень. Горе-чиновників взяли на “гарячому”, як тільки вони отримали від страховика 10 тисяч гривень авансу”, – зазначили в прес-службі.
Зараз відносно затриманих відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України: “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас