"Запоріжсталь" проводить реконструкцію виробництва, щомісяця інвестуючи в будівництво понад 100 млн грн - гендиректор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Запоріжсталь" проводить реконструкцію виробництва, щомісяця інвестуючи в будівництво понад 100 млн грн - гендиректор

Фондовий ринок
526
Запорізький металургійний комбінат “Запоріжсталь”, що входить до групи “Метінвест”, здійснює модернізацію та реконструкцію виробничих об’єктів, щомісяця інвестуючи в будівництво понад 100 млн грн.
“На сьогоднішній день комбінат “Запоріжсталь” є найбільшим роботодавцем для підрядних організацій Запоріжжя, Запорізької області та сусідніх областей. Напередодні Дня будівельника я хочу подякувати всіх будівельників, які в складних умовах виконують всі необхідні роботи, забезпечують реалізацію інвестиційної програми комбінату”, – сказав генеральний директор “Запоріжсталі” Ростислав Шурма, якого цитує прес-служба.
За його словами, в даний час на комбінаті щодня працює понад 1000 осіб – працівників будівельних підрядних організацій: Запорізького будівельно-монтажного управління, “Термоелектроуправленія”, Індустріального союзу промисловців Донбасу, “Криворіжелектромонтаж”, “Донецькмонтажспецбуду” та інших організацій.
На сьогодні на комбінаті завершується проект з реконструкції доменної печі №4, в прокатному виробництві “Запоріжсталі” завершується будівництво нової лінії соляно-кислотного травлення, в агломераційному переділі реалізується проект з будівництва газоочистки агломашин №2, запланована послідовна реконструкція газоочисток всіх агломашин підприємства.
Прес-служба нагадує, що останнім часом комбінат “Запоріжсталь” здійснив низку великих модернізаційних проектів, серед яких – введення в експлуатацію у 2013 році реконструйованої агломашини №1 в комплексі з високотехнологічною газоочисткою. У доменному переділі комбінату в 2012 році введена в експлуатацію установка із вдування пиловугільного палива.
В планах підприємства – початок розгортання проектів з реконструкції доменних печей №3 і №5, будівництво нової турбоповітродувки та інші будівельні об’єкти.
“Запоріжсталь” – одне з великих промислових підприємств України, продукція якого широко відома і користується попитом на внутрішньому ринку і в багатьох країнах світу.
Спеціалізація комбінату – високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, х/к лист, х/к рулон товщиною 0,5-8,0 мм з вуглецевих, низьколегованих, легованих і нержавіючих сталей, а також сталева стрічка і жерсть. Основні споживачі продукції – виробники зварних труб, підприємства автомобільного, сільськогосподарського, транспортного машинобудування, виробники виробів побутової техніки.
“Запоріжсталь” перебуває в процесі інтеграції до групи “Метінвест”, основними акціонерами якої є АТ “Систем Кепітал Менеджмент” (71,24%) і група компаній “Смарт-холдинг” (23,76%).
ТОВ “Метінвест Холдинг” – керуюча компанія групи “Метінвест”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас