Кабмін створив комісію з повернення корупціонерами державі грошей і майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін створив комісію з повернення корупціонерами державі грошей і майна

Казна та Політика
604
Заступники міністра внутрішніх справ і генерального прокурора України стали співголовами міжвідомчої комісії з питання повернення у власність держави коштів та майна, одержаних внаслідок корупційних діянь.
За постановою уряду №322 від 17 липня про створення такої комісії як тимчасового погоджувального органу Кабінету міністрів, до її складу також включені заступники міністра юстиції, голів ГФС, Держфінмоніторингу і Служби безпеки, а також представники адміністрації президента.
“Основними завданнями комісії є: 1) підготовка пропозицій та рекомендацій з виявлення, арешту та стягнення на користь держави коштів та іншого майна, що знаходиться в Україні, іноземних державах і отримане в результаті корупційних правопорушень, у тому числі з використанням особливо відповідального становища в Україні посадовими особами, щодо яких введені міжнародно-правові санкції; 2) координація дій органів виконавчої влади з питань повернення у власність держави майна, що отримане третіми особами”, – йдеться в документі.
Посадовий склад міжвідомчої комісії затверджує Кабінет міністрів, а організаційно-технічне забезпечення її діяльності здійснює Мін’юст.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас