Американські авіакомпанії готуються до обмежень польотів над Росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські авіакомпанії готуються до обмежень польотів над Росією

Світ
676
Авіакомпанії США розробляють альтернативні маршрути в разі закриття РФ свого повітряного простору.
Великі американські авіакомпанії Delta Air Lines та United Airlines готуються до можливого введення обмежень на проліт західних літаків через російський повітряний простір до країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону, повідомляють ЗМІ з посиланням на офіційних представників компаній.
“Ми стурбовані тим, що ці заборони можуть позначитися на наших можливостях здійснювати певні заплановані рейси. Ми розглядаємо різні можливості для кожного з рейсів, яких це може торкнутися”, – сказала офіційний представник United Airlines Крістен Девіс.
У свою чергу, представник Delta Air Lines Морган Дуррант, заявив, що авіакомпанія Delta готується в разі потреби швидко запропонувати альтернативні маршрути в обхід закритого повітряного простору.
Водночас, плани щодо зміни маршрутів готує й найбільша в світі компанія з доставки пошти і логістики UPS.
Нагадаємо, раніше Росія прийняла рішення припинити транзитні рейси українських авіакомпаній через свою територію до низки країн. Крім того, РФ опрацьовує заходи із заборони західним авіакомпаніям прольоту через російський повітряний простір до країн АТР, а також щодо зміни точок входу й виходу в російський простір для чартерних рейсів.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас