РНБО: пораненим бійцям АТО по грошову допомогу порадили звертатися до приватної страхової фірми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РНБО: пораненим бійцям АТО по грошову допомогу порадили звертатися до приватної страхової фірми

Казна та Політика
4339
Всі військовослужбовці, які перебувають на службі в Міноборони, МВС або Держприкордонслужбі, застраховані компанією “Оранта”, тому за грошовою компенсацією пораненим бійцям АТО треба звертатися до цієї компанії. Про це під час прес-конференції повідомив представник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.
“Саме ця страхова компанія збирає всі необхідні документи про стан воїнів, на підставі цих документів робляться виплати. Тобто це документальна робота. І всі воїни, які постраждали під час АТО, повинні отримати необхідний перелік документів, зібрати всі необхідні документи і звернутися в компанію “Оранта” для виплати компенсаційних сум”, – сказав він, відповідаючи на запитання щодо виплат компенсацій бійцям АТО.
Нагадаємо, як повідомляли ЗМІ, виплата державної матеріальної допомоги бійцям АТО заблокована нібито через конфлікт між Фондом соціального страхування від нещасних випадків та Міністерством соціальної політики України в інтересах глави Правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Дмитра Третьякова, який у правлінні представляє роботодавців.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас