Цікава математика: суд заарештував заступника голови Держсільгоспінспекції за хабар у 357 тис. грн - і призначив йому заставу 80 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цікава математика: суд заарештував заступника голови Держсільгоспінспекції за хабар у 357 тис. грн - і призначив йому заставу 80 тис. грн

Казна та Політика
750
Печерський районний суд взяв під варту заступника голови Державної інспекції сільського господарства України Ігоря Немировського, і призначив йому суму застави 80 тисяч гривень, повідомив радник голови МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook в середу, 6 серпня.
“Ігорю Немировському Печерським районним судом міста Києва, було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Однак оскільки 368 стаття не є насильницькою, суд мав право обрати альтернативний запобіжний захід у вигляді застави. Суму застави суд визначив 80 тисяч гривень”, – написав Геращенко.
Нагадаємо, правоохоронці затримали Ігоря Немировського за підозрою у вимаганні хабара. Чиновника звинуватили у вимаганні та отриманні 357 тисяч гривень від гірничодобувного підприємства, яке мало безкоштовно отримати дозвіл на зняття верхнього шару грунту. Генеральна прокуратура взяла розслідування цієї кримінальної справи до свого провадження.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас