Порошенко доручив звільнити керівників департаментів Міноборони, відповідальних за тендери, матзабезпечення і закупівлю зброї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко доручив звільнити керівників департаментів Міноборони, відповідальних за тендери, матзабезпечення і закупівлю зброї

Казна та Політика
974
Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони Валерію Гелетею звільнити двох керівників департаментів міністерства, які відповідали за матеріально-технічне забезпечення і проведення тендерів, а також за закупівлю зброї.
“Я дав доручення міністру оборони звільнити двох керівників департаментів: першого – який відповідав за матеріально-технічне забезпечення і проведення тендерів, другого – який відповідав за закупівлю озброєння. Відсьогодні призначені нові, більш ефективні керівники, я сподіваюся”, – сказав П. Порошенко під час зустрічі з волонтерами, які надають підтримку бійцям Збройних сил України та Національної гвардії, які беруть участь в АТО.
За словами глави держави, таке доручення він зробив, грунтуючись на оприлюднених Генеральною прокуратурою попередніх результатах розслідування про неефективне витрачання коштів на забезпечення ЗСУ та Нацгвардії.
П.Порошенко також повідомив про своє доручення громадським радам міністерств, які беруть участь в тендерах, в обов’язковому порядку включати до цього процесу волонтерів, “щоб вони мали повну можливість перевіряти всі закупівлі”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас