Чисельність ВДВ Росії планують збільшити в два рази. Для захисту чи атаки? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чисельність ВДВ Росії планують збільшити в два рази. Для захисту чи атаки?

Світ
627
Чисельність російських Повітряно-десантних військ (ВДВ) планується збільшити приблизно в два рази – до 72 тисяч військових, повідомляють ЗМІ посилаючись на джерело в Генштабі Збройних сил РФ.
За словами джерела, передбачається, що ці плани будуть повністю реалізовані в 2019 році. “Відповідні пропозиції командування ВДВ були схвалені керівництвом міністерства оборони РФ”, – зазначив співрозмовник.
Він уточнив, що дворазове збільшення штату буде проведено в рамках нинішньої чисельності ЗС РФ. “Збільшення відбудеться, в першу чергу, за рахунок формування третіх за рахунком десантно-штурмових і парашутно-десантних полків у нинішніх з’єднаннях двополкового складу, а також за рахунок реорганізації низки існуючих частин у з’єднання”, – передає видання.
За інформацією джерела, вже до грудня поточного року 45-й окремий полк спецназу ВДВ буде перетворений на бригаду. “Також планується формування цілої низки нових з’єднань і частин з дислокацією по всій території Росії”, – додало джерело в Генштабі.
Напередодні повідомлялося, що на сімох полігонах Південного військового округу Росії розпочалися польові табірні збори підрозділів військової розвідки. Зокрема, мова йде про підрозділи військової розвідки, розташовані у Волгоградській та Астраханській областях, Ставропольському краї, республіках Адигея, Північна Осетія-Аланія, Карачаєво-Черкесія й Вірменія. В них беруть участь більш ніж 1,3 тис. Військовослужбовців, задіяно понад 300 одиниць спецтехніки.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас