Дві пов'язані з групою "ТАС" агрокомпанії мають намір розмістити облігації на 135 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дві пов'язані з групою "ТАС" агрокомпанії мають намір розмістити облігації на 135 млн грн

Фондовий ринок
297
ТОВ “Медвинське хлібоприймальне підприємство” (Київська обл.) І ТОВ “Концерн “Сімекс-Агро” (Вінницька обл.), пов’язані з групою компаній “ТАС”, мають намір розмістити облігації на загальну суму 135 млн грн.
Відповідно до проспектів емісії облігацій, оприлюднених у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, таке рішення прийняли учасники товариств на зборах 20 і 19 червня 2014 року відповідно.
У проспектах емісії облігацій дочірніх структур зазначається, що цінні папери облігації серії “А” будуть випущені номіналом 1 тис. грн, у кількості: ТОВ “Медвинське хлібоприймальне підприємство” – 25 тис. шт., ТОВ “Концерн “Сімекс-Агро”- 110 тис. шт.
Андеррайтером випусків виступає “ТАСкомбанк” (Київ).
Відсоткова ставка на перший-другий купонні періоди встановлена ​​на рівні 20% річних, на інші періоди визначатиметься за рішенням емітента, виходячи з ринкової кон’юнктури, але не нижче облікової ставки Нацбанку.
Строк обігу облігацій – до 8 серпня 2019 року.
Залучені кошти будуть направлені на придбання сировини та матеріалів, оновлення обладнання і механізмів.
Співвласниками ТОВ “Медвинське хлібоприймальне підприємство” є ТОВ “Агропромислова інвестиційна група” і ТОВ “Сітізерногруп”; ТОВ “Концерн “Сімекс-Агро” – ПрАТ “РоАгро-Трейд” і ТОВ “РоАгро”.
Група “ТАС” заснована в 1998 році. Сфера її бізнес-інтересів охоплює фінансовий сектор (банківський і страховий сегменти), промисловість, нерухомість, венчурні проекти. В агросекторі “ТАС” до кінця 2011 року збільшила земельний банк до 50 тис. га. Їй, зокрема, належить компанія “РоАгро”, яка контролює близько 33 тис. га землі у Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській областях. Група “ТАС” також контролює ТОВ “Сітізерногруп”.
Засновником “ТАС” є Сергій Тігіпко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас