Hyundai завершила ремонт 10 українських поїздів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai завершила ремонт 10 українських поїздів

Казна та Політика
623
Hyundai повідомляє про завершення ремонту 10 поїздів, які 12 лютого 2014 року спільним рішенням Hyundai і “Укрзалізниці” були зняті з експлуатації з міркувань забезпечення безпеки пасажирів. Про це повідомили в представництві Hyundai Corporation в Україні.
Як повідомляється, на сьогодні вісім поїздів вже експлуатуються, і ще два потяги вийдуть на маршрути до кінця місяця.
У представництві зазначили, що Hyundai і “Укрзалізниця” провели низку консультацій, під час яких компанії узгодили план модернізації потягів, який передбачав зварювання ділянок з тріщинами і посилення балок за допомогою додаткових плат на болтовому кріпленні. Термін служби модернізованих ділянок становить близько 50 років.
“Роботи з модернізації потягів протягом 3,5 місяців здійснювали 13 корейських фахівців у депо “Дарниця”. Загальна кількість корейських та українських фахівців, задіяних в ремонтних роботах, становить 50 інженерів. Всі витрати на проведення модернізації та тестування поїздів були профінансовані Hyundai. Крім цього, Hyundai продовжить термін гарантійного обслуговування 10 поїздів, відповідно до запиту “Укрзалізниці”, – розповіли в Hyundai Corporation.
Як стало відомо, Hyundai і “Укрзалізниця” продовжують спільну роботу з аналізу причин поломок, що призвели до зняття поїздів з експлуатації. До спеціально створеної робочої групи увійшли фахівці та інженери з обох сторін. Результати своєї роботи робоча група надасть на початку вересня 2014 року.
“Hyundai Corporation довела, що завжди націлена на вирішення проблем своїх клієнтів. Ми добре знаємо місцеву інфраструктуру і навіть у сьогоднішній непростій ситуації готові до відкритого діалогу з українським урядом про інвестиції та розміщення виробництва поїздів Hyundai Rotem в Україні”, – зазначив голова представництва Hyundai Corporation в Україні пан Юн Сук Чой.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас