З найбільшого гардероба США вкрали речей на мільйон доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З найбільшого гардероба США вкрали речей на мільйон доларів

Кримінал
437
Невідомий зловмисник викрав у жительки Айови Терези Ромер (Theresa Roemer), власниці найбільшої гардеробної в США, модні речі та коштовності на загальну суму мільйон доларів. Про це повідомляє International Business Times.
Приміщення площею 914 квадратних метрів обчистили, коли господиня та її чоловік вечеряли в ресторані. Американці визнали необов’язковим увімкнути сигналізацію перед відходом, оскільки не збиралися довго бути відсутніми.
З гардеробної Ромер, бізнесвумен і володарки титулу «Міс Техас – 2010 з бодібілдингу», були вкрадені три сумки від Hermes і безліч ювелірних виробів (передбачається, що злодій використовував творіння Модного дому як тару для прикрас, набивши ексклюзивні аксесуари коштовностями до країв). Зникли також 20 годинників Rolex і Chanel.
Постраждала змогла назвати можливих підозрюваних у скоєнні злочину. Чи вдалося місцевій поліції натрапити на слід злодія, не повідомляється.
Ромер висловила впевненість, що непрямою причиною крадіжки стали нещодавні репортажі про її гардеробну, опубліковані багатьма тематичними ЗМІ. Жінка повідомила, що їй шкода вкрадених речей, тому що деякі з них були передані їй у спадок покійною свекрухою.
Декілька днів раніше в пресі опублікували матеріали про шопінг-рекордсменку Ромер. У центрі уваги опинилася її триповерхова гардеробна з модним вмістом, що не піддається фінансовій оцінці. Перший поверх приміщення відведено під прикраси та сумки (саме він і зацікавив злодія). У цій частині вбиральні міститься, серед іншого, велика колекція сумок моделі Birkin. Вартість одного такого аксесуара стартує від дев’яти тисяч доларів США без податків з продажів, але може сягати й шестизначних чисел залежно від використаного матеріалу. На другому поверсі зберігаються взуття і одяг, капелюхи і хутра, а також є приміщення для проведення вечірок.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас