Авіапальне в Україні на 70% дорожче, ніж в інших країнах - глава Atlasjet Airlines — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіапальне в Україні на 70% дорожче, ніж в інших країнах - глава Atlasjet Airlines

Енергетика
582
Однією з основних проблем конкуренції українських авіакомпаній на світовому ринку є занадто висока вартість авіаційного пального в країні, вважає президент турецької авіакомпанії Atlasjet Airlines Алі Мурат Ерсой.
“Однією з проаналізованих нами проблем є висока вартість пального для літаків, яка на 70% вище, ніж в інших країнах світу”, – сказав він під час прес-конференції в Києві в понеділок.
Президент турецької авіакомпанії також звернувся до присутнього на прес-конференції першого заступника міністра інфраструктури України Петра Пінкаса з проханням переглянути і зняти податки на пальне для авіагалузі, щоб українські авіакомпанії могли конкурувати з іншими авіаперевізниками.
Як повідомлялося, дочірня структура Atlasjet Airlines – “Атласджет-Україна” (Львів) планує з 15 вересня 2014 р. почати польоти до/з України. Зокрема компанія планує виконувати внутрішні рейси з Києва до Львова і Одеси, а також міжнародні рейси з Києва, Львова, Харкова та Одеси в Стамбул і рейс Одеса-Тель-Авів.
Крім того, “Атласджет-Україна” протягом двох років може поповнити флот 15 літаками в рамках закупівлі авіатехніки, материнською компанією Atlasjet Airlines.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас