Попит на бойлери в Києві збільшився в 10 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на бойлери в Києві збільшився в 10 разів

Особисті фінанси
1287
Через відключення гарячої води в Києві різко збільшився попит на бойлери. Про це передають ЗМІ з посиланням на дані торговельних мереж.
“У київських магазинах мережі Comfy продажі бойлерів у липні 2014 року збільшилися в 10 разів по відношенню до аналогічного періоду 2013 року”, – повідомили в мережі агентству. Незважаючи на підвищений попит, дефіциту товарів загалом в Україні в компанії не відзначають.
Проте за даними мережі побутової техніки та електроніки “Фокстрот”, ринок не був готовий до сплеску продажів бойлерів, тому надалі можливі перебої з постачанням цієї техніки.
“Нагрівальні прилади доступні у продажу, але з ними так само, як і з бойлерами, можливі перебої, адже попит буде зростати: взимку очікується температура в квартирах 16-18 градусів, при нормі 20-22”, – повідомили у “Фокстроті”.
Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що гарячої води в київських будинках не буде мінімум до жовтня через економію газу. Станом на 1 серпня, гарячої води не було у 57% споживачів, які обслуговуються “Київенерго” (компанія подає воду до 75% будинків столиці).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас