Рада ввела тимчасовий військовий збір із зарплат, премій та виграшів у лотереї, дефолт Аргентини настав - 8-й раз в її історії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада ввела тимчасовий військовий збір із зарплат, премій та виграшів у лотереї, дефолт Аргентини настав - 8-й раз в її історії

1626
Рада ввела тимчасовий військовий збір із зарплат, премій та виграшів у лотереї – 1,5%
Верховна Рада України погодилася з пропозицією Кабінету міністрів ввести тимчасовий, до 1 січня 2015 року, загальнодержавний 1,5%-ний збір на фонд оплати праці – “військовий збір”. Як повідомив лідер парламентської фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв на брифінгу в четвер, відповідний законопроект “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України” був підтриманий народними депутатами під час голосування (306 голосами).
Черговий удар в торговельній війні: Росія заборонила ввезення українських соків
Росспоживнагляд заборонив ввезення на територію Росії соку з України. “З метою захисту прав споживачів з 29.07.2014 припинено ввезення на територію Російської Федерації української сокової продукції, в тому числі для дитячого харчування”, – повідомили в прес-службі Росспоживнагляду.
Рада відмовилася відправляти Яценюка у відставку і прийняла “секвестр” бюджету
Верховна Рада не підтримала проект постанови про відставку Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. За відповідне рішення проголосували тільки 16 депутатів. Зауважимо, що за відставку А.Яценюка голосували два депутати Партії регіонів і 14 позафракційних.
США вперше за 40 років відправили сиру нафту на експорт
США вперше за 40 років відправили сиру нафту на експорт, пише The Wall Street Journal. Пізно вночі 30 липня танкер BW Zambesi під прапором Сінгапуру вийшов з порту Техас-Сіті у напрямку Південної Кореї. Вартість 400 тис. барелів нафти на борту танкера оцінюється в $40 млн. За даними видання, відправка неочищеної нафти до Південної Кореї стала можлива завдяки зусиллям двох енергетичних компаній, адвокатів, які знайшли лазівку в американському законодавстві, і безпрецедентного “​​бурильного буму” в США.
Дефолт Аргентини настав: 8-й раз в її історії
Аргентина, чия економіка – третя за розміром в Латинській Америці (більш ніж 600 млрд дол) – опинилася в стані дефолту за держоблігаціями вдруге в XXI столітті. Переговори з фондами-кредиторами в Нью-Йорку в спробі знайти компроміс велися до останнього, але вже вночі за київським часом стало ясно, що дефолт неминучий. Офіційно він наступив о 08:00 за київським часом, коли закінчився грейс-період, відведений на виплату відсотків за бондами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас