Двох працівників прокуратури Одеської області спіймали на великому хабарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Двох працівників прокуратури Одеської області спіймали на великому хабарі

Кримінал
1275
Управління внутрішньої безпеки спільно з відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь Генеральної прокуратури України викрили співробітників прокуратури Одеської області під час отримання ними неправомірної вигоди, повідомили в прес-службі Генпрокуратури.
Під час досудового розслідування встановлено, що двоє працівників прокуратури Одеської області, діючи за попередньою змовою, вимагали та отримали хабар на суму 70 тис дол США за непритягнення до кримінальної відповідальності.
Після отримання в суді необхідних дозволів на проведення негласних слідчих (розшукових) дій 30 липня 2014 р. під час отримання частини суми обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 630 тис грн і 12 тис 500 дол США був затриманий на гарячому старший прокурор відділу прокуратури Одеської області.
За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.
Наразі проводиться комплекс невідкладних слідчих (розшукових) дій, направлених на встановлення фактичних обставин скоєного кримінального злочину.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас