Найкращі цифри і цитати середи, 30 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращі цифри і цитати середи, 30 липня

643
Найкращі цифри і цитати середи, 30 липня:
  • Рада ввела тимчасовий військовий збір із зарплат, премій та виграшів у лотереї – 1,5%
  • Росії доведеться виплатити ще 1,86 млрд євро колишнім акціонерам ЮКОСа
Заступник голови комітету Ради Федерації з конституційного законодавства і державного будівництва Костянтин Добринін про відмову РФ від деяких міжнародних договорів
“Зараз в терміновому порядку необхідно провести ревізію всього масиву укладених міжнародних договорів, хартій, конвенцій на предмет виявлення їхньої відповідності нашому праву, їхньої необхідності й актуальності для країни, а також можливого нанесення шкоди у разі їхнього застосування в майбутньому, щоб згодом виробити рекомендації щодо їх можливої ​​денонсації”.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк про можливість дефолту України
“Сьогодні у світовій економіці є дві новини. Перша – це те, що Аргентина оголосила дефолт, а друга – що Україна не оголосила дефолт і ніколи його не оголосить”.
Рада Європейського союзу про затвердження суворих секторальних санкцій проти РФ
“Рада сьогодні ухвалила обмежувальні заходи у зв’язку з діями РФ на сході України. Це рішення надає законної сили угоді, якої досягли в комітеті постійних представників 29 липня… Санкції набудуть чинності 1 серпня”.
Президент США Барак Обама про надання зброї Україні
“Українці краще озброєні, ніж сепаратисти. Питання сьогодні, як уникнути кровопролиття в Україні. Кращим інструментом, який ми маємо, щоб вплинути на російську поведінку, це вплив на російську економіку.
Міністр сільського господарства Республіки Крим Микола Полюшкін про поставки продукції АПК до регіонів РФ
“На жаль, ми з вами вже забули, як у радянський час ми нашу всю продукцію возили літаками. Міністерство транспорту Росії прораховує рентабельність відновлення авіапоставок кримської продукції… Республіка Крим отримала 100 млн рублів з федерального бюджету РФ на відшкодування першого внеску за сільськогосподарську техніку, яку беруть в лізинг кримські сільгоспвиробники. Завдання – ці гроші вчасно використати”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас