Активна фаза АТО може бути завершена раніше ніж через місяць, а мобілізацію проведуть у "дещо менших обсягах" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Активна фаза АТО може бути завершена раніше ніж через місяць, а мобілізацію проведуть у "дещо менших обсягах"

Казна та Політика
4366
Активна фаза АТО може бути завершена раніше, ніж через місяць. Про це заявив начальник Генерального штабу генерал-лейтенант Віктор Муженко.
“Я не хотів би називати конкретні строки, але активна фаза АТО буде завершена в недалекому майбутньому. Я думаю, що… Не хочу наперед загадувати, називати кількість днів і місяців. Напевно, це станеться раніше, ніж через місяць”, сказав Муженко, відповідаючи на запитання про те, коли завершиться антитерористична операція на сході України.
Також Віктор Муженко зазначив, що на його думку, Україні потрібна мобілізація, але в дещо менших обсягах, ніж це було задекларовано Верховною Радою. “Мобілізація потрібна, але, напевно, в дещо менших обсягах, ніж це було задекларовано. Напевно, ми до цього прийдемо і чисельність мобілізованих буде менша, ніж планувалося”, – сказав В.Муженко.
Нові мобілізовані, за словами начальника Генштабу, будуть направлені на укомплектування частин забезпечення, щоб бойові підрозділи звільнити від виконання невластивих їм завдань.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас