СБУ: Генштаб ВС Росії за 4 дні сфальсифікував дані про збивання Boeing 777 (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ: Генштаб ВС Росії за 4 дні сфальсифікував дані про збивання Boeing 777 (ВІДЕО)

Казна та Політика
2213
Генштабу РФ знадобилося 4 дні для фальсифікації доказів про причетність Росії до збивання малайзійського літака в Донецькій області. Про це під час прес-конференції повідомив голова департаменту СБУ Віталій Найда.
“Росія намагалася запевнити, що літак був збитий з українського “​​Бука”, розташованого неподалік від місця падіння, і на підтвердження тому ГШ ЗС РФ надав знімки. Знімки, які продемонстровані Генштабом ЗС РФ, показують начебто місце розташування “Буків” на території Луганської області поблизу с. Тепличне. Насправді радіотехнічний батальйон на момент здійснення теракту був під контролем терористів і ніколи не мав “Буків”, – зазначив він.
“Схожа ситуація з фальсифікацією російських начебто супутникових знімків зенітно-ракетного батальйону біля Авдіївки Донецької та з нібито розташуванням українських “Буків” на полях. Всі ці знімки, надані Генштабом ЗС РФ, були сфальсифіковані протягом 4 днів і в розпорядженні СБУ є всі докази того, що ці знімки не відповідають дійсності”, – сказав В.Найда.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас