Липневі пенсії вже профінансовано на більш ніж 19 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Липневі пенсії вже профінансовано на більш ніж 19 млрд грн

Казна та Політика
240
Міністерство соціальної політики повідомляє, що станом на 29 липня на здійснення липневих пенсійних виплат вже направлено 19,4 млрд. грн. від місячної потреби (20,9 млрд. грн.), повідомили в прес-службі Мінсоцполітики.
Поштовими відділеннями та банківськими установами виплата пенсій цього місяця повністю забезпечена з 4 до 25 липня.
Крім того, з 24 липня відновлено фінансування пенсійних виплат в містах Сєвєродонецьк, Попасна та Рубіжне. Також для здійснення виплат пенсіонерам у Донецьку 29 липня перераховано 30,2 млн. грн.
Як вже зазначалося, фінансування пенсійних виплат липня забезпечено в містах Краматорськ і Слов’янськ, а також в Слов’янському районі Донецької області.
Разом з тим, станом на 29 липня через нестабільну ситуацію, фінансування пенсійних виплат не здійснюється у таких містах Донецької області: Авдіївка, Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Торез, Харцизьк, Шахтарськ і Шахтарський район, місто Ясинувата і Ясинуватський район. Аналогічна ситуація в Луганській області, а саме в містах Луганськ, Алчевськ, Антрацит і Антрацитівський район, Брянка, Кіровськ, Краснодон і Краснодонський район, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Стаханов, Свердловськ, Лутугинський, Перевальський і Слов’яносербський райони.
Фінансування пенсійних виплат у цих містах і районах буде відновлено, як тільки з’явиться така можливість.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас