Білорусія посилить контроль за імпортованою українською молочною продукцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусія посилить контроль за імпортованою українською молочною продукцією

Аграрний ринок
168
Головний ветеринарний інспектор Білорусі Юрій Пивоварчик під час телефонних переговорів із заступником “Россільгоспнагляду” Євгеном Непоклоновим повідомив останньому про те, що Білорусь посилить лабораторний контроль за українською молочною продукцією, що ввозиться на її територію. Про це повідомили в прес-службі “Россільгоспнагляду”.
Під час розмови Є.Непоклонов пояснив Ю.Пивоварчику, що РФ ввела обмеження на ввезення українського молока та молочної продукції через збільшення поставок продукції, яка не відповідає нормам і вимогам безпеки Росії і Митного союзу.
Російський чиновник зазначив, що мова йде про багаторазові виявлення в цій продукції залишків заборонених та шкідливих речовин, включаючи антибіотики тетрациклінової групи.
“У зв’язку з цим, Ю.Пивоварчик повідомив, що Білорусь посилить лабораторний контроль за українською молочною продукцією, яка ввозиться на їхню територію”, – йдеться в повідомленні прес-служби.
Під час переговорів також було відзначено, що у 2014 році Україна поставила в Білорусь більш ніж 4,5 тис. тонн молочної продукції.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас