Таксисти в окупованих містах підняли ціну на виїзд до 100 грн за кілометр і співпрацюють з бойовиками - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таксисти в окупованих містах підняли ціну на виїзд до 100 грн за кілометр і співпрацюють з бойовиками - ЗМІ

Особисті фінанси
2439
Жителі окупованих терористами міст на Донбасі, що надають послуги “приватного таксі”, підняли ціни до 100 гривень за кілометр на вивезення людей в безпечні місця. Про це повідомили місцеві жителі.
“Вивезення з окупованих міст коштує шалених грошей. Таксисти, тобто ті, які себе так називають, адже працюють самі на себе, беруть по 100 гривень за кілометр. Тобто, якщо хтось хоче виїхати за 30 км в безпечне місце – “таксисти “просять 3000 гривень. Це майже в усіх окупованих містах Донбасу. Ціна відрізняється тільки залежно від близькості української армії. Чим ближче сили АТО, тим дорожча ціна на виїзд”, – кажуть мешканці Сніжного.
Разом з тим жителі Горлівки говорять, що незважаючи на захмарні ціни все одно немає ніякої гарантії, що терористи не пограбують або не викрадуть когось із родини.
“Якщо не всі, то майже всі так звані таксисти співпрацюють з терористами. Вони доносять бойовикам про тих, хто і звідки виїжджає, скільки, якими автомобілями і з яким вантажем. А крім того, поширюють панічні чутки, щоб люди були готові платити будь-які гроші для втечі. А натомість ці “таксисти” мають такі привілеї від терористів, як вільне пересування містом у комендантську годину і звільнені від “податків”, – кажуть мешканці Горлівки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас