На Донбасі потрібні 20 тисяч міліціонерів для заміни дезертирів - Аваков — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Донбасі потрібні 20 тисяч міліціонерів для заміни дезертирів - Аваков

Казна та Політика
1427
Органам внутрішніх справ на Донбасі потрібно 20 тисяч нових міліціонерів, щоб замінити дезертирів і зрадників. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова МВС Арсен Аваков.
Аваков задається питанням: “Як реагувати на кричущі показники перевірок поліграфом співробітників, що одягли форму міліції, після трьох місяців паузи на Донбасі?”
Arsen Avakov
Нагадаємо, Аваков заявляв, що в Донецькій і Луганській областях всіх співробітників міліції перевіряють на поліграфі і, за його словами, 25% спискового складу навіть не являються на перевірку – одразу пишуть рапорти.
Раніше в МВС України з питання міліціонерів, які добровільно вирішили перейти на бік так званих ДНР і ЛНР, говорили: “Ті, хто надумав перейти на бік бойовиків та скоїв якісь злочини, – відповідатимуть за українським законодавством”. Ті, хто співпрацював з терористами, але не здійснював при цьому злочинів, будуть або ж звільнені з лав міліції, або залишаться працювати, але спочатку пройдуть випробувальний термін.
Як повідомлялося, Арсен Аваков заявляв, що в Донецькій області з міліцейських рядів було звільнено 1700 осіб з 16 тисяч.
Нагадаємо, після звільнення Слов’янська від терористів з’ясувалося, що частина місцевої міліції, ймовірно, втекли разом з бойовиками і зараз воюють на боці ДНР і ЛНР.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас