Позачергове засідання Верховної Ради відбудеться 31 липня - на кону зміни до бюджету і Податковий кодекс, а також Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Позачергове засідання Верховної Ради відбудеться 31 липня - на кону зміни до бюджету і Податковий кодекс, а також Яценюк

Казна та Політика
1602
Позачергове пленарне засідання українського парламенту відбудеться у четвер, 31 липня, повідомив голова Верховної Ради Олександр Турчинов.
Як повідомила прес-служба спікера, цитуючи О.Турчинова, рішення про проведення у четвер позачергового пленарного засідання “було прийнято у зв’язку з необхідністю розглянути питання змін до бюджету і Податковий кодекс, які були провалені після розвалу коаліції”.
“Але без прийняття цих рішень неможливо забезпечити належне фінансування Збройних сил України, відновлення зруйнованих терористами населених пунктів на сході України та вирішення інших першочергових питань”, – підкреслив спікер.
Крім того, за словами О.Турчинова, на розгляд Верховної Ради буде винесено питання щодо ратифікації угоди між Україною та Австралією, які дозволять австралійським поліцейським перебувати в зоні, де був збитий “Боїнг-777” Малазійських авіаліній.
“Не виключено, що в четвер ми розглянемо також кадрові питання, зокрема, заяву щодо відставки прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка”, – додав О.Турчинов.
Водночас, як повідомляє прес-служба президента України Петра Порошенка, планується, що позачергове засідання відбуватиметься частково в закритому режимі.
Відповідна домовленість була досягнута під час планової наради в п’ятницю, на якій президент, спікер і прем’єр разом з керівниками фракцій обговорили схему взаємодії гілок влади в умовах відсутності коаліції в парламенті.
Крім того, як зазначається в повідомленні, учасники наради разом з керівниками фракцій парламенту погодилися невідкладно повернутися до розгляду законопроектів “Про внесення змін до закону України “Про Держбюджет на 2014 рік” та “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас