У 2014 році світова туріндустрія зросте на 4,5% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2014 році світова туріндустрія зросте на 4,5%

Особисті фінанси
76
Зростання світової туріндустрії на рівні 4-4,5% прогнозують експерти за підсумками поточного року, повідомляє Всесвітня туристична організація (UNWTO).
Раніше аналітики організації озвучували цифру в 3,8%. За даними UNWTO, за перші чотири місяці цього року число міжнародних туристичних прибуттів в світі збільшилося на 5%. Таке ж зростання було зафіксоване за весь минулий рік. За прогнозами, за період з травня по серпень за кордон відправляться ще понад 460 млн. туристів.
З січня по квітень 2014 року туристичні напрямки по всьому світу прийняли близько 317 млн. гостей, що на 14 млн. більше в порівнянні з тим же періодом минулого року.
“Ці цифри наочно ілюструють вміння туристичних компаній адаптуватися до мінливих умов на ринку”, – коментує генсек UNWTO Талеб Ріфай, слова якого наводяться в останньому випуску UNWTO World Tourism Barometer.
Найзначніше зростання прибуттів зафіксовано в Азії і Тихоокеанському регіоні і в обох Америках (+6%). Росія разом з Китаєм, Саудівською Аравією та Індією, залишається в числі лідерів за витратами на подорожі.
Єдиним регіоном, що показав негативну динаміку туристичних прибуттів за перші чотири місяці цього року, став Близький Схід (-4%). Проте варто врахувати, що ця цифра заснована на неповних статистичних даних.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас