У штабі АТО виявили російських шпигунів - голова СБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У штабі АТО виявили російських шпигунів - голова СБУ

Казна та Політика
4307
Служба безпеки України виявляє в штабі антитерористичної операції (АТО) на Донбасі людей, які працюють на Російську Федерацію. Про це з трибуни Верховної Ради сьогодні заявив голова СБУ Валентин Наливайченко.
“Лише за три останні місяці СБУ за статтею “державна зрада” були виявлені і будуть притягнуті до відповідальності військові як у керівному складі, так і в штабі АТО, у військових формуваннях, які беруть участь у бойових діях”, – заявив Наливайченко.
Голова СБУ підкреслив, що в лавах тих, хто “проходить за статтею “державна зрада”, не тільки дезертири, які відмовилися виконувати накази”, а й ті, хто працює “на інтереси держави-​​агресора – Росію”.
Як повідомлялося, сьогодні українська спецслужба затримала жителя Артемівська (Донецька обл.), який передавав терористам інформацію про дислокацію підрозділів Збройних сил України.
Нагадаємо, на початку липня СБУ встановила причетність колишнього помічника міністра оборони Олексія Селіванова до фінансування тероризму в Донецькій і Луганській областях.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас