Кременчуцький автоскладальний завод призупиняє випуск авто - з 1 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кременчуцький автоскладальний завод призупиняє випуск авто - з 1 серпня

Технології&Авто
2468
ТОВ “Виробниче об’єднання” Кременчуцький автоскладальний завод” (КрАСЗ, Полтавська обл.), що входить до групи компаній “АІС”, з 1 серпня припиняє випуск автомобілів.
Як повідомив журналістам у четвер директор підприємства Микола Черниш, таке рішення прийняло керівництво АІС.
“Система існуючих тарифних норм робить імпорт автомобілів вигіднішим, ніж виробництво. Тому керівництво АІС прийняло рішення про призупинення нашого виробництва. Збирані на заводі раніше автомобілі будуть завозитися до країни в готовому вигляді”, – сказав він.
Як зазначив Н.Черниш, внаслідок економічної кризи попит на автомобільному ринку впав у два рази.
За його словами, через припинення виробництва автомобілів на КрАСЗ скоротять половину працівників, решта будуть займатися переобладнанням автомобілів.
ТОВ “Виробниче об’єднання “КрАСЗ” в січні-червні 2014 року збільшило виробництво автомобілів більш ніж в 4,5 рази порівняно аналогічним періодом 2013 року – до 7,349 тис. од.
За підсумками 2013 року завод збільшив випуск автомобілів в 2,7 рази – до 9,049 тис. од.
КрАСЗ спеціалізується на великовузловому складанні автомобілів, виконанні передпродажної підготовки, гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобілів.
Група компаній “АІС” – один з лідерів українського автомобільного ринку. Основний вид діяльності – продаж нових легкових, комерційних, вантажних автомобілів, спецтехніки й автобусів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас