В Україні десятки тисяч професійних офіцерів, які обвішалися медалями - вони мають унікальну змогу підтвердити свої звання в АТО - Томенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні десятки тисяч професійних офіцерів, які обвішалися медалями - вони мають унікальну змогу підтвердити свої звання в АТО - Томенко

Казна та Політика
6281
У так званого “забавного генералітету” є шанс стати справжніми генералами. Про це народний депутат, радник Президента України Микола Томенко сказав сьогодні під час виступу в парламенті.
“У нас – найчисленніша армія, в основному, на жаль,“забавного генералітету”. Але й у цього генералітету після прийняття рішення про часткову мобілізацію є унікальна змога підтвердити справжній статус генералів, полковників і офіцерів”, – зазначив М.Томенко.
На його переконання, молоді люди призовного віку повинні брати участь в АТО на Сході України виключно на добровільних засадах.
“Зате десятки і сотні тисяч професійних військових, які обвішалися медалями і мають високі звання, мають унікальну змогу підтвердити ці звання генералів або полковників податкової, прокуратури, митниці та інших структур”, – зазначив Томенко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас