JPMorgan радить інвесторам розпродавати російські акції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan радить інвесторам розпродавати російські акції

Фондовий ринок
2847
JPMorgan Chase & Co. радить продавати російські акції, оскільки їхня вартість може суттєво знизитися на тлі нових санкцій США і поглиблення російсько-українського конфлікту після знищення Boeing-777 в Донецькій області.
При цьому лише місяць тому JPMorgan прийняв рішення підвищити рекомендацію за російськими акціями до “купівлі”, пославшись на ослаблення української кризи.
Переглянувши рекомендацію, JPMorgan примкнув до табору “ведмедів”, склавши компанію Deutsche Bank AG та Barclays Plc. Deutsche Bank AG прогнозував, що фондовий ринок знизиться до кінця року приблизно на 10%, Barclays Plc також повідомляв про загрозу коригування.
“Головним фактором ризику для ринку є введення додаткових санкцій проти РФ – якби загроза цього зменшилася, ми були б схильні підвищити свою рекомендацію”, – сказав аналітик JPMorgan в Лондоні Девід Азеркофф.
Раніше голова міністерства фінансів Великобританії Джордж Осборн заявив про можливість введення нових обмежувальних заходів щодо Росії, якщо вона не сприятиме доступу до місця аварії малайзійського авіалайнера на сході України.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас