Донецька прокуратура здійснюватиме прийом громадян за допомогою Skype — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецька прокуратура здійснюватиме прийом громадян за допомогою Skype

Казна та Політика
348
Донецька прокуратура здійснюватиме прийом громадян за допомогою Skype. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.
“Через захоплення приміщення прокуратури Донецької області, проведення в ньому особистого прийому громадян керівництвом прокуратури області на сьогодні неможливо.
Водночас, незважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію, з метою забезпечення конституційного права громадян на звернення під час особистого прийому, прокурором Донецької області прийнято рішення про тимчасове здійснення особистого прийому громадян керівництвом прокуратури за допомогою Інтернет системи Skype”, – зазначено в повідомленні.
Першим заступником та заступниками прокурора області особистий прийом громадян здійснюватиметься за попереднім записом у разі незгоди з рішеннями (відповідями) за зверненнями після їхнього розгляду прокурорами міст з районним поділом, міськими, районними, міжрайонними та прирівняними до них.
Особистий прийом громадян прокурором області здійснюватиметься за попереднім записом (але не в день прийому) у разі, якщо у задоволенні їхніх звернень відмовлено одним з його заступників.
Попередній запис на особистий прийом до керівництва прокуратури області проводитиметься працівниками відділу з питань розгляду листів та прийому громадян прокуратури області через інтернет за допомогою електронної пошти за адресою prokuratura.priom @ gmail.com.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас